Politika zasebnosti
Ta politika zasebnosti je namenjena uporabi podatkov znotraj te spletne strani in samemu varovanju podatkov naših obiskovalcev.


Piškotki (Cookies)

Spletna stran Zaslužek na internetu uporablja pškotke. Z uporabo te spletne strani in samim strinjanjem s politiko spletne strani, dovoljujete uporabo piškotkov. Vsi piškotki so uporabljeni z namenom, da zagotovijo lažje in hitrejše delovanje spletne strani in njenega sistema. Uporabljeni so, da obiskovalcem zagotovijo najboljšo možno izkušnjo ob brskanju po spletni strani. Kaj pravzaprav so piškotki? Piškotki so majhne datoteke, katere so beležene in shranjene na uporabnikovem osebnem računalniku. Ob strinjanju z našo politiko se shranijo na vašem trdem disku. Vse piškotke lahko upravljate v vaših nastavitvah brskalnika ali nadzorni plošči računalnika. Piškotki so informacije (datoteke) poslane od internetnih serverjev do internetnega brskalnika, kjer so nato shranjene. Informacije so nato poslane nazaj, vsakokrat, ko internetni brskalnik zahteva določeno spletno stran locirano na serverju. Vsi piškotki so uporabljeni predvsem za statistične namene, zbiranju informacij o lokaciji uporabnika in zagotavljanju boljšega in hitrejšega poteka spletnih storitev.


Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran vsebuje povezave do opisanih spletnih strani katere niso v naši lasti. Ko kliknete na določeno povezavo, vedite, da nismo več odgovorni za politiko zasebnosti obiskane spletne strani. Zato vam priporočamo, da si na vsaki spletni strani, ki jo obiščete, preberete politiko zasebnosti njihove spletne strani.


Varnost

Zaslužek na internetu strmi k zagotavljanu 100% varnosti in varovanju podatkov pri obisku in ogledu naše spletne strani. Vse informacije, ki so pridobljene za namen boljšega delovanja spletne strani, širjenja informacij, zlasti preko naše spletne strani in preko elektronske pošte, so strogo varovane znotraj našega sistema in niso nikoli in v nobenem primeru posredovane tretjim osebam. Vse pridobljene informacije naših obiskovalcev imajo namen boljšega delovanja spletne srani in širjenju informacij ter znanja o zaslužku na internetu. Zaslužek na internetu zagotavlja 100% varnost in zaupnost vaših podatkov.
Izključitev odgovornosti: zasluzeknainternetu.com ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru nastale škode in izgube, zaradi uporabe informacij na tej spletni strani. Vsi podatki so pridobljeni izključno iz informacij navedenih na predstavljenih spletnih straneh. Zasluzeknainternetu.com ni v nikakršni solastniški povezavi z navedenimi spletnimi stranmi, ki ponujajo spletni zaslužek, ampak samo citira in navaja pridobljene podatke o možnostih zaslužka na teh spletnih straneh. Glavni in edini namen spletne strani zasluzeknainternetu.com je zbiranje in širjenje informacij o različnih možnostih zaslužka na internetu. Vsi podatki in zapisi na tej spletni strani pa niso nujno točni in zanesljivi.

Vse pravice pridržane © Zasluzeknainternetu.com