PTC (Paid to Click) - Zaslužek z ogledovanjem oglasov


PAIDVERTS - PTC, igre, oglaševanje
(trenutno najbolj vroča spletna stran in najbolj garantiran zaslužek na internetu)
Paidverts je spletna stran pri kateri smo plačani od klikanja in ogleda oglasa.? Stran obratuje že kar nekaj časa in ima že več kot milijon registriranih uporabnikov. Je ena izmed boljših PTC (Paid To Click) spletnih strani, zato je strah pred kakršnimkoli scamom odveč. Koncept te strani je, da pripelje gledalce na spletno stran oglaševalcev. Vsako spletno stran si je potrebno ogledati 30 sekund in s tem zaslužimo denar. Na začetku manj, kasneje več. Koliko bomo zaslužili je odvisno od tega, v katero skupino, na podlagi prejetih točk, spadamo. Več BAP (bonus ad points) imamo večje oglase bomo prejemali. Vsak, ki na tej strani oglašuje, mora plačati znesek po njegovi izbiri (min. $1) za oglede njegove spletne strani. Za vsak $1 zakupa, prejmete 50 30 sekundnih ogledov na vaši spletni strani in 3100 BAP. Dodajo se lahko tudi bannerji.

Z vsakim dnem klikanja in zakupi prejemate višje število točk in s tem višje oglase. Da bi na tej strani zaslužili, ni potreben prav noben vložek, je pa priporočljiv vsaj začetni zakup oglasov, ker s tem hitreje napredujemo v višje skupine. Z zakupom pridobimo oglede na svoji spletni strani in 55% dobiček v obliki vsakodnevnih oglasov, ki jih poklikamo.
Da bi prišli do višjega števila točk, stran ponuja tudi igranje iger za točke.
ZAČETNIŠKI VODIČ1. Korak: Registrirajte se, nato se logirajte.

2. Korak: Pojdite na “view paid ads” in nato na “view activation ad” na vaši članski strani (members home page). Kopirajte in prilepite besedilo v treh okvirjih in pritisnite na ogled oglasa. Odprlo se vam bo novo okno, po 30 sekundah prepišite besedilo in pritisnite confirm. S tem ste aktivirali račun. Vsako krat ko boste pogledali aktivacijski oglas boste dobili 25 BAP (Bonus Ad Points). Več kot boste imeli bonus točk, višje vrednosti plačljivih oglasov boste prejemali za poklikat.

3. Korak: Poklikajte vse plačljive oglase. Ko dosežete $1 zakupite oglasno kampanijo za 1 dolar(oglasna kampanija je, da oglašujete svojo spletno stran ali refferal link. Za en dolar zakupite 50 krat ogled na vaši strani po 30 sekund). S tem lahko povečate ogled na vašem blogu ali spletni strani. Ko boste kupili oglasno kampanijo za $1 dolar, boste s tem prejeli tudi 3100 BAP Točk. Za vsak dolar kupljene oglasne kampanije boste prejeli 3100 Točk. Več točk boste imeli višje vrednosti oglasov boste prejemali.
NASVETI KAKO LAHKO ZASLUŽITE HITREJE IN VEČ


1. Pridobi čimveč BAP točk, s klikanjem na Bonus oglase in z oglasnimi kampanijami. Več točk, ko boste imeli, večje bodo vrednosti prihajajočih oglasov. Prvo kar lahko naredite je, da poklikate vse Bonus oglase, ki jih dnevno dobivate (vsak bonus oglas je vreden 25 točk).
2. Ko boste dosegli 2500točk zakupite 0,05$ vredno nadgradnjo, s katero boste dobivali reciklirane oglase (tiste, ki jih drugi ne poklikajo).
3. Ko dosežete $2.99 zakupite nadgradnjo (mini upgrade), s katero prejemate višje vrednosti, glede na oglasne kampanje.
4. Ko boste dosegli 50.000+ točk, zakupite s pridobljenimi dolarji filter za prejemanje malih vrednosti oglasov (ne višje od $0,01, pri 200.000+ ne višje od $0,5).
5. Bonus točke lahko zaslužite tudi z igranjem iger.

Priporočam vam, da po prvem tednu investirate do $20, s tem pridete do 60.000 točk in večje dnevne vrednosti oglasov.
Za vsak $1, ki ga investirate s klikanjem oglasov, lahko ta dolar nato investirate v oglasno kampanjo in ta dolar vam bo prinesel $1,55 v obliki vrnjenih oglasov za klikanje. To pomeni 55% profita.

Nasvet: Ne obupajte. Vrednosti oglasov so na začetku zelo majhne. Kasneje in na dolgi rok pa lahko zaslužite več, a šele ko boste imeli veliko število točk. Po nekaj mesecih vztrajanja lahko pričakujete profit tudi $50 dolarjev in več na dan.

Primer oglasov:OGLAŠUJTE NA PAIDVERTSU IN ZASLUŽITEPoleg samega klikanja oglasov lahko s Paidverts zaslužite tudi z oglaševanjem svoje spletne strani ali pa spletne strani partnerja (zaslužek s partnerskimi programi), pri katerem se registrirate. To storite tako, da pri zakupu oglasne kampanje pod BUY ADS in BULK ADS, pri bannerjih 728x90 in 250x250 označite večje število le teh, Sam se poslužujem paketa, kjer zakupim večje število velikih bannerjev 728x90. Npr. če označite paket kjer se bo vaš oglasni banner 728x90 prikazal različnim uporabnikom na vrhu Paidverts strani milijon krat, boste za to odšteli poleg osnovnega paketa 50 ogledov vaše strani, v vrednosti $1 še dodatnih $25. Resda se mogoče na začetku zdi veliko, vendar če pomislite, da se bodo vaši bannerji prikazovali od 20 do 30 dni (toliko časa je prbl. potrebnega za prikaz milijon bannerjev oglasne kampanje) potem je $25 dokaj malo.
Če vzamete v zakup, da ima Paidverts že preko 1.500.000 uporabnikov, lahko vašo spletno stran ali partnersko spletno stran obišče ogromno število ljudi. Poleg tega, tukaj ne plačate za vsak klik kot npr.pri Google Adwords-u, kjer morate Google-u za oglaševanje plačati za vsak klik, ki ga nekdo naredi na vašo spletno stran, ampak plačate samo za število bannerjev, kateri se bodo prikazovali.

Priporočal bi vam, da se na začetku najprej registrirate v partnerski program, ki vam nudi najvišje provizije za vsakega novega uporabnika, ki se registrira preko vas.(nekaj partnerskih programov je omenjenih tudi na tej strani), nato pa prenesete url naslov, prenesete banner in zakupite oglasno kampanjo. Vse kar morate še storiti je, da čakate in spremljate statistiko zaslužkov.
Zaslužki so na tak način lahko zelo visoki, mnogo višji, kot pa če zakupite samo oglede strani, Veliko več ljudi se na Paidvertsu registrira na oglaševane spletne strani preko bannerjev, kot pa preko samega ogleda oglasa.

Zelo dobičkonosen partnerski program, ki nudi do 50% provizije je npr. IQ OPTION (spletno trgovanje). Zaslužki so lahko zelo veliki, saj ste plačani do 50% od vsakega nakazila in trgovanja, ki ga opravi vsak nov uporabnik, ki se registrira preko vas.

Ostale priljubljene in zaupanja vredne PTC spletne strani:NEOBUX


NeoBux, PTC spletna stran ustanovljena leta 2008 in je poleg ClixSense-a ena izmed prvih tovrstnih spletnih strani na internetu. Zaslužite z ogledi oglasov, oglaševanjem in povabili drugih. Preizkusite. Kliknite na spodnjo pasico:

ClixSense


Zaslužite s klikanjem na oglase, z anketami, igrami, raznimi nalogami, oglaševanjem in z povabili drugih. Ena najstarejših PTC spletnih strani, ustanovljena leta 2007 in najbolj zaupanja vrednih. Preizkusite. Registrirajte se s klikom na spodnjo pasico:

GPT Planet


Poleg vseh treh zgoraj omenjenih je GPTPlanet ena izmed bolj zaupanja vrednih PTC spletnih strani. Sami smo na tej strani že oglaševali in si izplačali že nekaj denarja. Do sedaj so vplačila in izplačila potekala brez kakršnih koli težav.
Zaslužite lahko s klikanjem na oglase, reševanjem enostavnih nalog, igro kot je GPT Grid (Klikate na prazna polja mreže v določenih poizkusih, ki jih imate na voljo, nato si ogledate oglas in po ogledu izveste, če vam je klik na to določeno polje mreže, ki ste si ga izbrali, prinesel nagrado ali ne) in oglaševanjem. Preizkusite. Kliknite na spodnji banner:

Sledite nam na      
  Facebooku:   Investirajte v Bitcoin
in druge kriptovalute
Preizkusite se v
trgovanju na IQ Option


 

 

 
   

 

 
   

 

 
   

 

 
   

 

 

 


 

 

 
   

 

 

 

 

 
   

 

 

 

 

 
   

 

 
 

 

 

 


Izključitev odgovornosti: zasluzeknainternetu.com ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru nastale škode in izgube, zaradi uporabe informacij na tej spletni strani. Vsi podatki so pridobljeni izključno iz informacij navedenih na predstavljenih spletnih straneh. Zasluzeknainternetu.com ni v nikakršni solastniški povezavi z navedenimi spletnimi stranmi, ki ponujajo spletni zaslužek, ampak samo citira in navaja pridobljene podatke o možnostih zaslužka na teh spletnih straneh. Glavni in edini namen spletne strani zasluzeknainternetu.com je zbiranje in širjenje informacij o različnih možnostih zaslužka na internetu. Vsi podatki in zapisi na tej spletni strani pa niso nujno točni in zanesljivi.

Vse pravice pridržane © Zasluzeknainternetu.com