Spletne banke, e-denarnice
Pri služenju denarja na spletu je zelo pomembno, da na začetku odprete tudi svoj spletni bančni račun oz. e-denarnico. S tem boste lahko denar nakazali ali izplačali.

Vse spletne banke delujejo približno na isti način. Denar si nanje lahko nakažete s kreditno kartico, iz bančnega računa, paysafecard-om ali pa uporabite spletne menjalnice (e-Curency Exchangers), katerih je v zadnjem času na spletu kar veliko. Vsa izplačila so možna na bančni račun, kreditno kartico ali pa denar preprosto dvignete iz debetne kartice, ki vam jo nudijo nekatere banke.

Spodaj je na kratko predstavljenih nekaj najboljših in najbolj varnih spletnih bank in e-denarnic. Priporočljivo je, da si račun odprete pri več od teh, saj boste na ta način lahko imeli denar na več računih in si s tem zagotovili večjo varnost.

SkrillSkrill ali Moneybookers je ena izmed bolj znanih spletnih bank oz. plačilnih procesorjev. Obratuje že kar nekaj časa. S Skrillom lahko praktično kupujemo povsod po spletu. Na račun naložimo denar z bančnega računa, s paysafecardom in še z nekaterimi drugimi plačilnimi metodami. Pri njih lahko naročite tudi svojo debetno kartico Mastercard, s katero lahko dvigujete na bankomatih in plačujete po raznih trgovskih centrih.
NetellerNeteller je priznana spletna e-denarnica in plačilni procesor. Lastnik podjetja je britanski Optimal Payments PLC. Neteller uporabljajo ljudje za pošiljanje denarja in plačila že v več kot 200 državah po svetu. Priljubljeno plačilno sredstvo je pri ponudnikih trgovalnih platform, kot je npr. IQ Option, pri socialnih omrežjih za plačilo oglasnih kampanij in pa seveda pri igralništvu ( PokerStars, Fulltilt Poker,...).
Ponujajo vam tudi svojo Net+ kartico, s katero lahko plačujete kjerkoli po svetu in dvigate denar na vseh bankomatih. Enkratna cena za naročilo Net+ kartice je 10 eur.
PayzaPayza je spletna banka, ki je precej podobna Paypalu. Prej AlerPay sedaj od maja 2012 pa Payza, je družba ustanovljena v Kanadi. Po mnenju večine uporabnikov je Payza (AlertPay) popolna storitev, ki nudi vse rešitve za plačilne potrebe na enem mestu. Payza (AlertPay) je znana po tem, da je inteligentna, varna, zanesljiva in – kot že prejšnje ime pove – pozorna. Internetni plačilni procesor je opremljen s SSL-enkripcijo, da ohranja vaše osebne podatke na varnem in da zagotavlja najnižjo možno tveganje za svoj račun. Vsakdo, ki ima email naslov lahko preko Payze (AlertPay-a) pošilja in prejema denar. Nakazilo sredstev na račun je mogoče preko bančnega nakazila ali preko kreditne kartice. Prenos denarja je tudi zelo hiter. Payza (AlertPay) ponuja svojim uporabnikom dve vrsti računov: osebni račun in poslovni račun.
EgoPayEgoPay je globalni plačilni procesor, ki vam omogoča pošiljanje denarja vašim prijateljem, sorodnikom, nakazovanje na razne spletne račune in kupovanje preko spleta. Je nov spletna banka, ki je v povezavi z zgoraj omenjenim plačilnim procesorjem Payzo. Pri EgoPay-u lahko dobite tudi svojo debetno kartico, preko katere lahko dvigujete na bankomatih in plačujete v raznih trgovinah.
PayPalPayPal je hčerinsko podjetje podjetja eBay in posrednik med kupcem in prodajalcem. Je eden najbolj priljubljenih plačilnih sistemov, kateri za indentifikacijo uporabnika uporablja e-mail naslov. Sedež podjetja je v San Jose-ju v Kaliforniji. Ustanovljen je bil leta 1998. PayPal je uporaben za prenos manjših in srednjih zneskov po spletu. PayPal ponuja nekaj možnosti pošiljanja in prejemanja denarja te so.: direktno nakazilo iz PayPal- a na drugo spletno stran, nakazilo preko kreditne kartice, ki jo povežemo s PayPal računom, na PayPal račun lahko nakažemo tudi iz svojega bančnega računa. Je zelo enostaven, varen in hiter za uporabo.
SolidTrustPaySolidTrustPay je spletna banka, ki je bila ustanovljena leta 2006 v Kaliforniji. Je vedno bolj priljubljen plačilni procesor, saj omogoča dvig denarja in plačilo z njihovo debetno kartico Mastercard, ki jo lahko naročite. Njihov sistem in e-denarnica sta zelo pregledna. Njihove provizije za dvig in nakazila lahko preverite na spletni strani.
PaySafeCardPaysafecard je način plačevanja preko interneta. Ne sodi ravno med spletne banke, je pa ponudnik preko katerega lahko plačujete ali nakazujete na določeno spletno stran. In ravno zaradi tega lahko uporabite spletni portal PaySafeCard. Če potrebujete denar na eni od spletnih bank ali računov, potem kupite paysafecard na pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji in nato kodo, ki jo dobite vstavite na portalu oz. svojem računu Paysafecard. Iz svojega računa lahko potem nakažete na želen bančni račun.
Po novem vam Paysafecard ponuja tudi svojo debetno kartico, ki jo lahko naročite na svojem portalu. Napolnete jo po prej omenjeni metodi.


Več informacij najdete tukaj.
OK PayOK Pay je novejši plačilni procesor a nič kaj manj priljubljen. Omogoča vam hitre prenose denarja na spletu. Vedno več spletnih strani in online trgovin omogoča plačevanje z Ok Pay. Provizije za vplačila in izplačila so relativno majhne. Nudijo vam tudi svojo plačilno MasterCard kartico.Izključitev odgovornosti: zasluzeknainternetu.com ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru nastale škode in izgube, zaradi uporabe informacij na tej spletni strani. Vsi podatki so pridobljeni izključno iz informacij navedenih na predstavljenih spletnih straneh. Zasluzeknainternetu.com ni v nikakršni solastniški povezavi z navedenimi spletnimi stranmi, ki ponujajo spletni zaslužek, ampak samo citira in navaja pridobljene podatke o možnostih zaslužka na teh spletnih straneh. Glavni in edini namen spletne strani zasluzeknainternetu.com je zbiranje in širjenje informacij o različnih možnostih zaslužka na internetu. Vsi podatki in zapisi na tej spletni strani pa niso nujno točni in zanesljivi.

Vse pravice pridržane © Zasluzeknainternetu.com